İslami Hacamat
En Kısa Tanımıyla Hacamat Nedir ? Ne işe Yarar ?
Hacamat vücutta birikmiş kirli kanların dışarıya atılması işlemidir. Oldukça kolay ve basit bir yöntem olan hacamat ile vücudunuz daha zinde bir hale gelir. Hacamat hakkında daha fazla bilgi edinmek için merkezimizi ziyaret edebilirsiniz.
Hacamat Hakkında Daha Fazla Bilgi

Maraş Hacamat Takvimi Mayıs 2019

Maraş Hacamat Takvimi Mayıs 2019

Modern tıptan umduğunu bulamayan ve Peygamber Efendimizin sünnetine güvenenler hacamat tedavisine başvuruyor. Birçok hastalığın tedavisinde alternatif olarak uygulanan hacamat, hastaların vücutlarındaki zararlı organizmaların atılmasını sağlıyor. Vakumlama yolu ile kandaki virüsler temizlenerek daha sağlıklı bir bünyeye kavuşuluyor. Maraş hacamat tedavisi ile ilgili bilinmeyenleri yazımızda bulabilirsiniz.

Hacamat Nasıl Yapılır?

Hacamat; insanların dersinin altında biriken ve virüs içeren kanın vücuttan alınması olarak biliniyor. Hacamat takvimi günlerinde insan vücudundaki kanın seviyesi fazla oluyor. Kanın çekilmesi amacıyla vücuda kesikler atılıyor ve kesik bölgelere cam kupa bastırılarak içerdeki kan çekiliyor.

2019 Mayıs Hacamat Takvimi

Günümüzde cam kupalar yerine özel olarak üretilmiş vakumlar da kullanılabiliyor. Vücuda kesik atmak için jilet ya da bisturiden biri tercih ediliyor. Maraş hacamat uzmanları, kesikler için çoğunlukla sırt bölgesini tercih etse de, hastanın şikâyeti doğrultusunda başka alanlara da uygulama yapabiliyor.  

Hacamat Takvimi Nasıldır?

Hacamatın her gün yapılması uygun bulunmuyor ve sünnetin gerekleri doğrultusunda oluşturulan hacamat takvimi izleniyor. Hicri takvime göre ayın ilk yarısında hacamat yapılması pek uygun bulunmuyor. Bu nedenle hacamat tedavisi hicri ayların 17, 19, 21 ve 23. Günlerinde gerçekleştiriliyor.

Hastanın tedavisinde aciliyet var ise,  uygulama öne çekilebiliyor. Bu durumda hicri takvime göre 13, 14 ve 15’ine denk gelen Pazar, Salı ve Perşembe günlerine bakılıyor. Bu günlerden daha önce kesinlikle hacamat işlemleri yapılmıyor. Maraş hacamat tedavisi, güneş doğduktan bir saat sonra başlıyor ve iki saat içerisinde bitiriliyor.

Maraş Hacamat Randevusu

Maraş hacamat tedavisi bakımından ülkede talebin yoğun olduğu iller arasında yer alıyor. Alternatif tıbba sığınan Maraşlılar, hacamat tedavisinden fazlasıyla verim alıyor. Dr. Cuma Sabun, Peygamber Efendimizin sünnetini layıkıyla devam ettiriyor. Hacamat tedavisini profesyonel olarak uygulayan Sabun, hacamat alanında deneyimli ekibi ile hareket ediyor.

Maraş hacamat merkezinde, her seans için kullanılan vakum, kupa, bisturi, jilet gibi hacamat malzemeleri derhal imha ediliyor. Hastaların sağlığı için her türlü hijyenin sağlandığı merkezde seanslar hacamat takvimi içerisinde yapılıyor. 2019 Haziran ayı hacamat takvimi www.islamihacamat.comadresinde yayınlanıyor. Oldukça fazla talep bulunan hacamat merkezinde tedavi olmak için iletişime geçerek randevu alabilirsiniz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Ziyaretçilerimiz tarafından yapılan yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZIN

Bu konu hakkındaki görüşünüzü belirtmek ister misiniz?