İslami Hacamat
En Kısa Tanımıyla Hacamat Nedir ? Ne işe Yarar ?
Hacamat vücutta birikmiş kirli kanların dışarıya atılması işlemidir. Oldukça kolay ve basit bir yöntem olan hacamat ile vücudunuz daha zinde bir hale gelir. Hacamat hakkında daha fazla bilgi edinmek için merkezimizi ziyaret edebilirsiniz.
Hacamat Hakkında Daha Fazla Bilgi

2021 Ekim Ayı Hacamat Günleri

2021 Ekim Ayı Hacamat Günleri

Sonbahar bahar mevsiminin girmesiyle birlikte havalar hafiften soğumaya ve güneş ışınlarından alınan D vitamini azalmaya başladı. Bu iki durumun etkisiyle soğuk algınlığı, grip ve nezle gibi şikayetler artışa geçti. Özellikle zayıflayan bağışıklık sistemi mikrop ve virüslere karşı savunmada yetersiz kalıyor. Zayıflayan bağışıklık sistemini güçlendirmek için, doğal beslenmeye, mevsimin meyvelerini tüketmeye, bol sıvı almaya ve kaliteli bir uyku uyumaya özen gösterilmelidir. Bir yandan vücuda takviye gıdalar verilirken bir yandan da vücutta birikmiş olan kirli kanların dışarı atılması gerekir. Sonbahar aylarında hacamat yaptırmak kış için iyi bir hazırlık olacaktır. 2021 Ekim Ayı Hacamat Günleri size hangi günlerde hacamat olmanız gerektiği hakkında bilgi verecektir.

2021 Ekim Ayı Hacamat Günleri

Ekim ayı içerisinde hacamat yapılabilecek günler aşağıdaki şekildedir. Ekim ayında hacamat yaptırmak isteyenler bu günleri esas alırlarsa daha faydalı bir hacamat sonucu elde edebilirler.

4 Ekim Pazartesi

21 Ekim Perşembe

25 Ekim Pazartesi

31 Ekim Pazar

Hacamat öncesi uyulması gerekenler

Hacamat öncesinde uyulması gereken kurallar bulunmaktadır. Kurallara uygun yapılan hacamat sizin için daha faydalı olacaktır. Öncelikle hacamat tarihlerinde hacamat yaptırmaya özen göstermelisiniz. Hacamattan en az 2 gün önce hayvansal ürünleri tüketmemelisiniz. Hacamat olmadan bir gün önce yorucu işlerden uzak durunuz. Yine hacamat olmadan bir gün önce cinsel ilişkiden kaçınmalısınız.

Hacamat sonrası uyulması gerekenler

Hacamat yaptırdıktan sonra 3 gün boyunca hayvansal ürünleri tüketmemelisiniz. Bol sıvı tüketerek dengeli beslenmeye çalışmalısınız. Bir hafta boyunca ağır işlerden kaçınmanız faydanıza olacaktır. Kurallara uygun yapılmış bir hacamat oldukça büyük faydalar sağlayacaktır.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Ziyaretçilerimiz tarafından yapılan yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZIN

Bu konu hakkındaki görüşünüzü belirtmek ister misiniz?