İslami Hacamat
En Kısa Tanımıyla Hacamat Nedir ? Ne işe Yarar ?
Hacamat vücutta birikmiş kirli kanların dışarıya atılması işlemidir. Oldukça kolay ve basit bir yöntem olan hacamat ile vücudunuz daha zinde bir hale gelir. Hacamat hakkında daha fazla bilgi edinmek için merkezimizi ziyaret edebilirsiniz.
Hacamat Hakkında Daha Fazla Bilgi

2024 Hacamat Takvimi

2024 Hacamat Takvimi

Yeni bir yılın herkese hayırlar getirmesini temenni ediyoruz. Yeni yıl ile birlikte hacamat severlerin en çok merak ettiği konulardan birisi 2024 Hacamat Takvimi olmaktadır. Bu yazımızda 2024 Hacamat Günleri hakkında bilgi verilecektir.

2024 yılı hacamat açısından oldukça bereketli bir yıl olacak inşaallah. Neden ? Diyenler mutlaka olacaktır. 2024 yılı içerisinde tam 3 defa altın hacamat günü yer almaktadır. Hacamat severlerin en çok tercih ettikleri ve merakla bekledikleri günler genel olarak 2024 altın hacamat günleri olmaktadır. Sizlere sunacağımız 2024 hacamat takvimi içerisinde özellikle 2024 altın hacamat günleri de işaretlenmiştir.

2024 Hacamat Takvimi

Hacamat uygulaması rastgele günlerde yapılmaz. Ayın hareketlerine göre belirli günlerde yapılır. Size sunduğumuz takvimde, hacamat yapılabilecek günler işaretlenmiştir. Bu işaretleme üç ana başlık altında yapılmıştır. Yeşil işaretlemeler sünnet hacamat günlerini belirtmektedir. Mavi işaretler diğer hacamat yapılabilecek günleri belirtmektedir. Sarı işaretler ise altın hacamat günlerini belirtmektedir. Hacamat yaptırmadan önce bu takvime bakarak hacamat olacağınız günü kendiniz belirleyebilirsiniz.

Hacamat öncesi

Hacamat olmadan öncesi bunları bilsen senin için daha iyi olur 🙂

  • Hacamattan 1 gün önce ağır ve yorucu işler yapılmamalıdır.
  • Hacamattan 1 gün önce cima yapılmamalıdır.
  • Hacamattan en az 1 gün önce hayvansal ürün tüketilmemelidir.
  • Hacamattan 1 gün önce kan sulandırıcı kullanıyorsanız doktorunuzun onayını alarak ara vermelisiniz.

Hacamat sonrası

  • Hacamattan bir gün sonra duş alabilirsiniz.
  • Hacamattan sonra 3 gün hayvansal ürün tüketmeyiniz.
  • Hacamattan sonra 2 gün cima yapmayınız.
  • Hacamattan sonra 1 gün ağır işler yapmayınız.
  • Hacamattan sonra mümkünse bal şerbeti içiniz.

Kahramanmaraş Hacamat Merkezi

Kahramanmaraş ve çevre illere hacamat ve sülük uygulamaları konusunda hizmet sunan Dr. Cuma SABUN Muayenehanesi , resmi olarak hizmet sunmaktadır. Kaliteli bir hacamat hizmeti almak istiyorsanız 530 467 71 47 telefon numarasını arayarak randevu veya bilgi alabilirsiniz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Ziyaretçilerimiz tarafından yapılan yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZIN

Bu konu hakkındaki görüşünüzü belirtmek ister misiniz?