İslami Hacamat
En Kısa Tanımıyla Hacamat Nedir ? Ne işe Yarar ?
Hacamat vücutta birikmiş kirli kanların dışarıya atılması işlemidir. Oldukça kolay ve basit bir yöntem olan hacamat ile vücudunuz daha zinde bir hale gelir. Hacamat hakkında daha fazla bilgi edinmek için merkezimizi ziyaret edebilirsiniz.
Hacamat Hakkında Daha Fazla Bilgi

Altın hacamat gününü kaçırma (2023)

Altın hacamat gününü kaçırma (2023)

Hacamat yaptırmak isteyenlerin dört gözle beklediği altın hacamat günü yaklaşıyor. 2023 yılı içerisinde hacamat yapılabilecek en iyi gün altın hacamat günüdür. İsterseniz öncelikle bilmeyenler için altın hacamat günü hakkında kısaca bir bilgi verelim.

Altın hacamat nedir ?

Hacamat deri altında birikmiş olan kirli kanın , çizikler ve vakumlama ile dışarı atılması işlemidir. Hacamatın fiziksel bir işlem olmasının yanında manevi yönü de bulunmaktadır. Peygamber Efendimiz (SAV) hacamat yaptırmış ve hacamat yapılmasını önermiştir. Bu yönüyle de hacamatın manevi değeri de bulunmaktadır. Sünnet bir uygulama olan hacamat, Hicri takvim esas alınarak yapılır. Haccam olan kişi mutlaka bu tarihlere riayet etmelidir. Altın hacamat günleri de bu Hicri takvimdeki önemli güne denk gelmektedir. Hadislerden yola çıkarak belirlenmiş olan altın hacamat günü, Hicri ayın 17’sinin Salı gününe denk gelmesi ile belirlenmektedir. Manevi yönün yanı sıra ayın çekim gücünün de arttığı bir gün olması fiziksel olarak ta hacamatın faydasını en üst seviyeye çıkarmaktadır.

2023 altın hacamat günü ne zaman ?

Yukarıdaki bilgiler ışığında önümüzdeki haziran ayı içerisinde altın hacamat günü bulunmaktadır. 6 Haziran 2023 tarihi ; 17 Zilkade 1444 Hicri gününe denk gelmektedir. Hacamat takvimi hakkında daha detaylı bilgi almak için web sitemizi inceleyebilirsiniz.

Kahramanmaraş Hacamat Merkezi

Kahramanmaraş hacamat yapan merkez olarak bilinen Dr. Cuma SABUN Muayenehanesi , Çarşamba, Cuma ve Cumartesi hariç diğer günler hacamat ve sülük uygulamaları hizmeti vermektedir. Kahramanmaraş ve çevre illere yıllardır hizmet veren merkezimiz, resmi olarak uzman hekim tarafından uygulama yapmaktadır. Hacamat ve sülük uygulamaları hakkında merak ettiklerinizi bu numaradan 530 467 71 47 iletişime geçerek sorabilirsiniz. Altın hacamat günü çok kalabalık olduğundan bazı kişilerin hacamatı yetişmemektedir. Bu nedenle ne kadar erken randevu alırsanız sizin için o kadar iyi olur. Sağlıklı günler diler, afiyette kalmanızı temenni ederiz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Ziyaretçilerimiz tarafından yapılan yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZIN

Bu konu hakkındaki görüşünüzü belirtmek ister misiniz?