İslami Hacamat
En Kısa Tanımıyla Hacamat Nedir ? Ne işe Yarar ?
Hacamat vücutta birikmiş kirli kanların dışarıya atılması işlemidir. Oldukça kolay ve basit bir yöntem olan hacamat ile vücudunuz daha zinde bir hale gelir. Hacamat hakkında daha fazla bilgi edinmek için merkezimizi ziyaret edebilirsiniz.
Hacamat Hakkında Daha Fazla Bilgi

2019 Temmuz ayı Hacamat Takvimi

2019 Temmuz ayı Hacamat Takvimi

2019 Temmuz ayı hacamat takvimi araştırması yapanlar ve randevu arayanlar çoğalıyor. Çünkü geleneksel tedavi yöntemlerinin tanıtılması ile ilgi artıyor. Özellikle son yıllarda düzenlenen geleneksel tıp etkinlikleri sonunda hacamat ve sülük tedavisinde yoğun talep görülüyor. Faydaları saymakla bitmeyen hacamat yaptıran hastalar periyodik olarak hacamat tedavisine başvuruluyor.

Hacamat yapımı için dikkatli olmak gerekiyor. Hacamat malzemelerine özen gösteren, hijyeni ön planda tutan ve sünnet hacamat günleri konusunda hassas olan uzmanların yaptığı tedaviler, kısa sürede sonuç veriyor. Tedavi için tatil zamanlarını bekleyenler ile sıcak havalar bastırmadan hacamat yaptırmak istiyorum diyenler Temmuz ayında boş günleri arıyor.

2019 Temmuz ayı hacamat takvimi
2019 Temmuz ayı hacamat takvimi

Hacamat Faydaları Nelerdir?

2019 Temmuz ayı hacamat takvimi yaklaşıyor. Hicri takvime göre belirlenen hacamat günleri için, Temmuz ayında uyumlu günler doluyor. Hadisi Şeriflerde bahar aylarının daha uygun olduğu belirtilse de Temmuz ayında hacamat yapma konusunda yasak bulunmuyor. 18 Temmuz 2019, 20 Temmuz, 22 Temmuz, 28 Temmuz, 30 Temmuz tarihlerinde hacamat yapılması planlanıyor.

2019 Temmuz Ayı Hacamat Takvimi

Peygamber efendimiz zamanında hacamat yapılan günlere sünnet hacamat günleri deniyor. Hem sağlığa kavuşmak hem de sünnete riayet etmek için uzman hacamatçılar bu tarihleri önemsiyor. Sahabe efendilerimizin hacamat konusunda belirttiği yasaklar ve verdikleri tavsiyeler uyarınca bu günler belirleniyor. Çarşamba ve Cuma günleri hacamat yapılmasının uygun olmadığı yönünde görüş birliği bulunuyor.

Kahramanmaraş Hacamat Günleri Doluyor

2019 Temmuz ayı hacamat takvimi içerisinde vücudundaki toksinlerden kurtularak yaza dinç bir giriş yapmak isteyenlerin derhal randevu alması gerekiyor. Kahramanmaraş genelinde hacamata olan talebin fazla olması nedeniyle uygun günler dolabiliyor. Kahramanmaraş’ta hacamatın tek adresi olan Dr. Cuma Sabun özverili ekibi ile birlikte yeni hastalarını bekliyor.

Sünnet hacamat günleri konusunda hassas olan Dr. Cuma Sabun, hacamatın tüm inceliklerine hakim olması ve İslami geleneklere uyması nedeniyle takdir ediliyor. Tek kullanımlık hacamat malzemeleri, her işlem sonrası detaylı temizlenen kliniği ve acısız uygulamaları ile kendi kliniğinde hizmet veriyor. Dr. Cuma Sabun tarafından verilen hacamat hizmetlerinden yararlanmak için www.islamihacamat.com adresini ziyaret edebilir ve boş günler için iletişime geçebilirsiniz.

Temmuz 2019 Hacamat Günleri

2019 Temmuz ayı Hacamat Günleri

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Ziyaretçilerimiz tarafından yapılan yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZIN

Bu konu hakkındaki görüşünüzü belirtmek ister misiniz?