İslami Hacamat
En Kısa Tanımıyla Hacamat Nedir ? Ne işe Yarar ?
Hacamat vücutta birikmiş kirli kanların dışarıya atılması işlemidir. Oldukça kolay ve basit bir yöntem olan hacamat ile vücudunuz daha zinde bir hale gelir. Hacamat hakkında daha fazla bilgi edinmek için merkezimizi ziyaret edebilirsiniz.
Hacamat Hakkında Daha Fazla Bilgi

2022 Ağustos Hacamat Günleri

2022 Ağustos Hacamat Günleri

Yazın sıcakların bastırması ile birlikte hacamat olan ihtiyaçta artmaktadır. Sıcaklarla mücadele etmenin bir yolu da hacamat yaptırmaktır. Vücutta biriken kirli kanlar arttıkça sıcağın tesiri insan vücudunda daha çok hissedilmektedir. Kirli kanların dışarı atılması bedenen bir hafiflik ve zindelik sağlar. Sıcağın etkisi daha az hissedilmeye başlanır. Bu nedenle Arap coğrafyasında özellikle sıcakların daha çok bastırdığı mevsimlerde hacamata olan rağbet artış göstermektedir. 2022 Ağustos hacamat günleri dikkate alınarak hacamat yaptırabilirsiniz. Aşağıya sizler için hazırlamış olduğumuz Ağustos ayı hacamat günleri 2022 listesine göz atabilirsiniz.

2022 Ağustos Hacamat Günleri

Ağustos ayı içerinde sünnet hacamat günleri ve diğer hacamat günleri bulunmaktadır. İmkanı olan sünnet hacamat gününde hacamat olursa daha faydalı olur. İmkanı olmayanlar da diğer hacamat günlerinde hacamatını yaptırabilir.

Ağustos ayı sünnet hacamat günü :

15 Ağustos 2022 Pazartesi günü akşam ezanına kadar sünnet hacamat günüdür.

Ağustos ayı diğer hacamat günleri :

13 Ağustos Cumartesi 2022

14 Ağustos Pazar 2022

16 Ağustos Salı 2022

18 Ağustos Perşembe 2022

20 Ağustos Cumartesi 2022

21 Ağustos Pazar 2022

22 Ağustos Pazartesi 2022

23Ağustos Salı 2022

25 Ağustos Perşembe 2022

27 Ağustos Cumartesi 2022

Kahramanmaraş ve çevre illere hacamat ve sülük hizmeti sunan Dr. Cuma SABUN Muayenehanesi Çarşamba ve Cuma günleri hariç diğer günler sabah 8:00-18:00 arası hizmet vermektedir. Hacamat veya sülük uygulaması yaptırmayı düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçerek bilgi alınız. Hacamat öncesi ve hacamat sonrası neler yapılması hakkında sitemizi inceleyebilirsiniz.

Hacamat Yaptırmak nasıl Fayda Sağlar ?

Hacamat bir hastalığı tedavi etmekten çok hastalıkları engellemek için yapılmalıdır. En önemli sağlık adımı hasta olmamak olmalıdır. Hacamat tam da bu noktada vücuda büyük bir yarar sağlamaktadır. Vücudumuzda biriken kirli kanlar zamanla kılcal damarları tıkamakta ve hastalıklara davetiye çıkarmaktadır. Kirli kanların en basit yöntem olan hacamatla alınması onlarca hastalığın önüne geçmektedir.

Hacamat sadece hastalıkları önlemek için tercih edilmez. Hasta olan kişilerin gördükleri tedavilerinin daha çok işe yaramasına da büyük katkı sağlar. Sonuçta vücutta kirli kanlar dışarı atılınca savunma mekanizması daha sağlıklı işler ve bağışıklık sistemi güçlenir. Zaten iyileşme dediğimiz şey bağışıklık sisteminin sağlıklı şekilde çalışmasıdır.

Herkese hayırlı şifalar diliyorum…

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Ziyaretçilerimiz tarafından yapılan yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZIN

Bu konu hakkındaki görüşünüzü belirtmek ister misiniz?